Compromisurile Nexus 5 au fost confirmate

de Liviu Petrescu | 1 octombrie 2013

Zvonurile despre specificatiile noului Google Nexus 5 erau prea minunate pentru a fi insotite si de un pret rezonabil. Noul smartphone produs de LG sufera insa de pe urma a doua compromisuri care il fac mai accesibil: camera foto si bateria.

Ca si in cazul Nexus 4, noul smartphone ofera specificatii impresionante, dar cu omisiuni importante. Compatibilitatea cu LTE a fost considerata importanta de Google, deci si-a facut aparitia in noul gadget, dar camera si acumulatorul raman la un nivel mai putin satisfacator.

Cumparati Google Nexus 4 cu discount de 300 de lei

Nexus 5

Camera Nexus 5 nu va fi de 13MP, ci doar de 8MP, iar bateria de 2300mAh pare insuficienta la prima vedere pentru restul componentelor. Specificatiile Nexus 5 includ procesor quad-core Snapdragon 800, alaturi de 2GB RAM si un ecran full HD 1080p de 4,97 inci cu densitate de 442ppi.

Lansarea Nexus 5, asteptata in luna octombrie, va confirma probabil si alte specificatii: conectivitatea NFC, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11ac si chiar incarcare wireless. Cei care sperau insa ca smartphone-ul sa fie la nivelul celei mai noi generatii de telefoane Android ar putea fi dezamagiti de camera foto si de autonomia gadgetului.

Sursa: Geek

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: specificatii nexus 5 compromisuri nexus 5 lansare nexus 5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor