iWatch – un nou concept pentru Apple?

de Georgiana Niculescu | 11 mai 2010

O companie de design italiana, ADR Studio, a realizat conceptul unui dispozitiv 2 in 1 care ar putea deveni marca Apple.

Denumit iWatch, aparatul inglobeaza doua dispozitive total diferite dar extrem de folositoare: un ceas si un telefon. Avand posibilitatea de a-l purta la mana ca pe un ceas normal, iWatch permite accesarea informatiilor din iPhone fara a fi nevoie de folosirea efectiva a acestuia din urma. Mai complicata ar fi partea cu folosirea telefonului; probabil ca pentru aceasta utilizatorul ar avea nevoie de  o casca Bluetooth, daca nucumva trebuie sa mearga cu ceasul la ureche...


In imaginatia celor de la ADR Studio, iWatch – ceasul inteligent - ar avea carcasa din aluminiu, spatiu de stocare de 16GB, display de inalta rezolutie si s-ar putea conecta la iPhone sau iPad prin Bluetooth sau WiFi.

Desi ideea de ceas-telefon nu este noua, iWatch pare a fi un concept care chiar ar putea avea succes, mai ales daca isi pune si Apple amprenta, cu inovatia si creativitatea cu care ne-a obisnuit deja. Si arata si foarte bine pe deasupra!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor