iPhone-ul "low-cost" revine in cateva imagini online. De aceasta data este ...verde

de Redactia Hit | 30 iunie 2013

Zvonurile legate de un iPhone ieftin continua, de aceasta data prin cateva imagini care prezinta spatele device-ului. Carcasa pare a fi din plastic, asa cum se specula si inainte, doar ca acum iphone-ul low-cost este verde.

Cea mai recenta imagine cu presupusul iPhone low-cost au fost publicate de Weibo.com si preluate de Slashgear si GSMArena.

Weibo.com este o sursa destul de credibila, motiv pentru care datele par valide, cel putin din punct de vedere al designului iDevice-ului.

Imaginile publicate de Weibo.com confirma o informatie mai veche, si anume, iPhone-ul ieftin va ajunge pe piata in mai multe versiuni cromatice, iar carcasa va fi din plastic. In rest, designul general este pastrat cu precizarea ca de pe spatele carcasei prezentate in imagini lipseste un detaliu regasit pe unitatile iphone 5: al doilea LED flash al camerei.

Cumpara de la eMAG.ro Iphone 5 la pret special

Oricum, ramanem la parerea noastra: Apple nu va lansa un device ieftin in adevaratul sens al cuvantului si care sa poata concura cu smartphone-urile Android low-cost. Asa ca ne asteptam ca iPhone-ul low-cost de la Apple sa nu fie chiar atat de ieftin si nu suntem singurii care afirma acest lucru.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone low cost iphone ieftin specificatii iphone ieftin foto iphone low cost
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor