iPhone mini ar putea "fura" 11% din cota de piata a telefoanelor ieftine intr-un singur an

de Redactia Hit | 18 aprilie 2013

Potrivit unei firme specializata in consultanta si analiza financiara, lansarea unui iPhone mini de catre Apple ar zdruncina destul de serios industria, de aceasta data pe segmentul smartphone-urilor low-end.

In ipoteza in care Apple chiar va lansa un iPhone ieftin, produsul ar putea castiga, in primul an de la aparitie, nu mai putin de 11 la suta din cota de piata a telefoanelor inteligente cu preturi mici, spune Gene Munster de la compania Piper Jaffray.

Zvonurile aruncate pe piata pana acum despre lansarea iPhone mini sau a iPhone-ului ieftin spun ca telefonul va costa pana in 300 de dolari si va fi lansat in septembrie.

Trebuie precizat faptul ca majoritatea informatiilor vehiculate pana acum despre iPhone mini vin de la divizia de analiza a Piper Jaffray, companie specializata in recomandari de investitii si consultanta financiara. De obicei, in spatele acestor "estimari" se ascund interese financiare sau de manipulare a pietei, asa ca informatiile trebuie privite cu o oarecare rezerva.

Sursa: AppAdvice

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone mini pret iphone mini cota piata apple iphone mini data lansare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor