iPhone OS 3.0 afecteaza durata de viata a bateriei?

de Andrei Rahmanov | 7 iulie 2009

Cei de la Apple s-au confruntat in ultima vreme cu numeroase plangeri venite din partea clientilor in ceea ce priveste durata de viata a bateriei pentru modelul iPhone 3G S.

Majoritatea s-au plans ca bateria se descarca complet uneori cu mult inainte de sfarsitul zilei. Initial s-a banuit ca acest lucru ar fi cauzat de functiile performante ale modelului 3G S, care consuma mai multa energie. Mai nou se crede ca de fapt este o problema de soft.

Ca vinovat principal a fost gasita ultima varianta de soft, 3.0, deoarece si utilizatorii modelelor mai vechi de iPhone au inceput sa aiba probleme cu bateria la foarte scurt timp dupa update. Un utilizator s-a plans de exemplu ca imediat dupa instalarea updateului bateria telefonului sau a inceput sa piarda 5-10% din putere/ora, in stand by.

Altul, posesor de iPhone 2G, spune ca dupa update telefonul i-a rezistat doar o zi in stand by cu o baterie plina, desi inainte telefonul rezista aproape 5 zile.

Cativa utilizatori spun ca si-au rezolvat astfel de probleme prin resetarea telefonului, sau oprirea functiilor majore consumatoare de energie, cum ar fi WiFi sau 3G. Aceste solutii pot functiona pentru moment, dar Apple trebuie sa ia masuri serioase pentru a rezolva problema.

Clientii sai cumpara telefoanele Apple tocmai pentru anumite functii ale lor, de care si-ar dori sa dispuna cat mai mult, nu sa fie nevoiti sa le inactiveze in majoritatea timpului.

Varianta de soft iPhone OS 3.1 este asteptata pentru lansare in curand si poate ca va veni si cu o solutie mult asteptata pentru cei care au avut astfel de probleme cu bateria.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor