iPhone 6: noi imagini scapate pe internet

de Bogdan Constantinescu | 12 iunie 2014

Site-ul chinezesc Weibo sustine ca are fotografii cu un pop-star taiwanez care infatiseaza si viitorul iPhone 6.

Este vorba de Jimmy Lin, un actor si cantaret din Taiwan, care infatiseaza un telefon ce pare a putea fi iPhone 6 alaturi de un iPhone 5S, pentru a arata ca primul este ceva mai mare. Una dintre fotografii arata spatele celor doua telefoane, in timp ce a doua ne permite sa ne uitam si la partea lor frontala.

Majoritatea lucrurilor pe care le putem distinge in fotografiile respective seamana la perfectie cu zvonurile care au insotit viitorul telefon al celor de la Apple si care este clar ca nu se vor termina decat in momentul lansarii acestuia.

Lin, ca lucrurile sa fie si mai clare, are in spate o anumita istorie in ceea ce priveste publicarea de imagini ce se refera la flagship-urile Apple.

Iphone 5 si iPad Mini sunt doar doua dintre device-urile aparute pe contul sau, exact asa cum sunt, inainte ca acestea sa fie lansate. De asemenea tot pe contul este prezenta si o imagine a lui iPhone 5s. Oricum, asta nu ne opreste sa ne luam masurile de precautie necesare si sa spunem ca imaginile respective pot fi un fals.

Sursa: Cnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: imagini iPhone 6 specificatii iPhone 6 lansare iPhone 6
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor