iPhone 6: cum ar putea functiona iOS pe un ecran de 4.7 inch (video)

de Bogdan Constantinescu | 20 mai 2014

Un user al canalului YouTube a gasit o metoda de a simula modul in care ar putea functiona iOS pe un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch.

Desigur, noul flagship al companiei din Cupertino va sosi cu iOS 8, iar aici discutam de iOS 7.1, dar de la noul sistem de operare al Apple nu se asteapta schimbari majore la nivel vizual, astfel ca experienta oferita de simulare poate fi considerata cat se poate de aproape de realitate. Desigur, Apple poate face unele imbunatatiri care sa permita aplicatiilor existente sa ruleze mai bine, folosindu-se mai bine de spatiul existent.

Informatiile anterioare ajunse in presa din interiorul Apple spun ca vom avea parte de un telefon cu un nou design si un display de 4.7 inch, ca si de o varianta a sa mai mare, care va sosi mai tarziu, cu ecran de 5.5 inch.

Si pentru ca veni vorba de display, sa spunem ca Apple a ales o a treia companie pentru a produce ecranele necesare viitoarele telefoane. Este vorba de Innolux, care se alatura celor de la Japan Display Corporation si LG Display, compania urmand sa produca o treime din necesarul de display-uri pentru iPhone 6.

Innolux s-a aflat in competitie cu Samsung si Sharp pentru al treilea loc intre producatorii lui Apple si a reusit sa-si adjudece respectiva postura in dauna unor companii, la prima vedere, cu un nume mult mai mare.

Sursa: BGR, GSM Arena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: video iPhone 6 display iPhone 6 specificatii iPhone 6
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor