iPhone 5c, dezamagitor de...bine vandut

de Bogdan Constantinescu | 24 martie 2014

Parerile despre iPhone 5c, mai ales in ceea ce priveste vanzarile, sunt departe de a fi stratificate dar vorbesc mai ales despre ceea ce smartphone-ul celor din Cupertino ar putea fi considerat un esec financiar. Sau un "chix", ca sa dam putina apa la moara celor mai aprigi contestatari ai device-ului.

Numai ca lucrurile sunt departe de a sta asa. Datele indica faptul ca in trimestrul de iarna iPhone 5c s-a vandut intr-un numar de 12,8 milioane de exemplare. Privind la concurenta, putem spune ca Apple a reusit din nou. BlackBerry a vandut 6 milioane de exemplare, Nokia 8,2 milioane de exemplare din toata seria de telefoane cu Windows Phone, iar flagship-urile Samsung si LG nu stau nici ele mai fericit, Galaxy S4 urcand la 9 milioane de exemplare vandute, iar LG G2 la doar 2,3 milioane de exemplare.

De asemenea, privind chart-urile de mai jos vom observa ca iPhone 5c se afla intre primele trei smartphone-uri achizitionate de catre utilizatorii companiilor de telefonie mobila din SUA.

Desigur, iPhone 5s este preferat de majoritatea utilizatorilor, dar privind cifrele de mai sus ajungem la concluzia ca Apple a reusit din nou si ca atat de contestatul sau smartphone se joaca pur si simplu cu concurenta din punct de vedere al vanzarilor.

Chix? Poate ca da. Dar este clar, nu din punct de vedere economic, spunem noi.

Sursa: iClarified

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iPhone iPhone 5c Apple
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor