iPhone 5C nu este in niciun caz un telefon low-end

de Radu Eftimie | 11 septembrie 2013

Apple a lansat iPhone 5C, smartphone-ul cu carcase colorate si specificatii de iPhone 5. Nu vom vorbi despre ce stie sa faca noul iPhone de la Apple, ci despre cum a cazut speculatia care spunea ca americanii vor lansa un smartphone ieftin si pe care am combatut-o (chiar insistent, am putea spune).

iPhone 5C este listat pe magazinul Apple SUA, in versiunea de 16 GB - unlocked, la un pret de 549 dolari. I se pare cuiva ca acest pret este unul care reflecta un produs low-end? Credem ca nu, mai ales ca Apple a prezentat pana si plasticul (policarbonatul) carcasei ca fiind ...high-end si vinde huse (carcase) cu 29 de dolari bucata pentru acelasi device.

Pe langa design-ul care poate fi apreciat in functie de gusturi (care nu se discuta, nu-i asa?), iPhone 5C dispune de acelasi hardware ca si modelul de iPhone cu cea mai scurta viata, iPhone 5, scos din productie de americani.

Revenind la design, este usor de observat ca Apple chiar s-a inspirat de aceasta data de la Nokia, respectiv din modele mai ieftine de Lumia care dispun de carcase colorate, din policarbonat, interschimbabile.

De altfel, finlandezii nu au pierdut ocazia sa speculeze lansarea iPhone 5C, postand pe Twitter un mesaj de "multumire" catre Apple.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 5C pret iphone ieftin iphone 5c specificatii nokia lumia vs iphone 5c
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor