iPhone 4 are probleme serioase cu display-ul si semnalul

de Laurentiu Crisu | 24 iunie 2010

Cativa dintre primii clienti ai iPhone 4, care se vinde ieri in SUA, Marea Britanie, Japonia, Germania si Franta, au descoperit deja unele probleme critice ale telefonului, lucru care pune dispozitivul Apple intr-o lumina mai mult decat proasta.

La nici macar o zi de la lansarea pe piata a iPhone 4, se pare ca vestitul "Retina Display" este destul de susceptibil in ceea ce priveste performanta si durabilitatea: pe display-ul unuia dintre primele telefoane vandute apare o decolorare, asemanatoare unei pete galbene care se intinde pe latimea ecranului.

Si aceasta nu este singura problema semnalata de clienti Apple. Pe Internet au aparut deja cateva filmulete care arata un iPhone 4 tinut in mana din partile sale laterale, motiv pentru care acesta pierde din calitatea semnalului.

Site-urile din Statele Unite, pe care se posteaza stiri si informatii din IT, au primit deja zeci de alerte si plangeri din partea primilor clienti ai iPhone 4. Cele mai multe se refera la probleme ale display-ului acoperit de aceasta pata galbena.

Apple s-a mai confruntat cu aceasta problema si in trecut, cand a lansat iMac-urile de 27 inci. Totusi, cauza acestor evenimente neplacute este neclara, pentru moment, si nu se stie cat de raspandita este problema.

O alta "eroare" a Apple este cea a semnalului. Mai multi posesori de iPhone 4 au raportat ca receptia semnalului scade ingrijorator atunci cand telefonul este tinut din partile sale laterale. Problema vine, se pare, de la faptul ca benzile metalice laterale functioneaza si ca antene pentru dispozitiv.In plus, exista plangeri si in legatura cu viteza de download si calitatea apelurilor de voce.

Pentru clientii actuali este o cauza pierduta, insa doritorii de iPhone care nu au reusit inca sa-si achizitioneze ultimul model se vor gandi, probabil, de doua inainte de a face acest pas.

Apple ar trebui deja sa intre in alerta, iar in cazul in care se va dovedi ca aceste probleme sunt mai numeroase decat atat si ca afecteaza buna functionare a mai multor telefoane, probabil ca vom fi martori ai unei retrageri in masa ale dispozitivelor de pe piata.

Sursa: Gizmodo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor