iPad 3 ar putea veni echipat cu futuristicele ecrane OLED

de Silviu Anton | 28 mai 2011

Entuziastii care stau cu ochii pe fiecare miscare pe care o face Apple sustin ca CEO-ul companiei Tim Cook a facut saptamana trecuta o vizita coreenilor de la Samsung, pentru a incheia un posibil parteneriat, prin care Samsung sa furnizeze display-uri OLED pentru urmatoarea generatie de iPad-uri.

Potrivit publicatiei OLEDInfo.com, iPad 3 este programat sa apara la sfarsitul acestui an, zonurile indicand faptul ca Apple a cumparat toata capacitatea de productie a ecranelor Samsung pe intreaga perioada a anului 2011.

Reprezentantii coreenilor sustin ca nu au fost purtate astfel de discutii cu Apple, insa refuzul Samsung de a folosi ecranele OLED pe propria gama de tablete nu face altceva decat sa confirme parteneriatul.

Un touchscreen OLED este cu mult mai bun decat un display LED conventional. Un iPad cu un astfel de ecran ar putea fi mult mai subtire si mai usor, ar putea afisa un negru mai intens si culori mai vivide, alaturi de un timp de raspuns mai rapid si unghiuri de vizibilitate mai mari.

Sursa

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor