eVleaks: Nokia EOS se va numi Lumia 1020

de Redactia Hit | 26 iunie 2013

eVleaks s-a dovedit in timp una dintre cele mai de incredere surse pentru informatii in premiera din industria telecom. Dupa ce a furnizat prin intermediul contului sau de Twitter primele imagini cu Nokia Lumia EOS, @evleaks revine acum cu o noua informatie: urmatorul varf din gama Lumia de la Nokia va avea numele Lumia 1020.

Nokia EOS sau Lumia 1020 va fi prezentat de compania finlandeza in data de 11 iulie, dupa cum scriam recent. Nokia a demarat deja o campanie de teasing pentru promovarea evenimentului.

Pana acum avem din partea producatorului doar confirmarea ca noul smartphone va fi dotat cu senzor de camera foto PureView de 41 MP.

Cumpara de la eMag.ro gama de smartphone Nokia Lumia la preturi atractive

Va reamintim ca finlandezii au trimis presei de peste ocean o invitatie-teaser, care face referire directa la cei 41MP ai senzorului PureView: "41 de milioane de motive", pentru a urmari evenimentul companiei din 11 iulie.

Nokia Lumia 1020 va fi lansat in cadrul evenimentului Nokia Conversations din New York care va fi transmis prin streaming video.

Sursa: GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Nokia 1020 eos nokia lumia eos nokia lumia 1020 nokia pureview 41mp nokia conversations streaming lansare nokia eos 41mp
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor