Zvonuri: Apple ar putea lansa un phablet si un iPad de 12,9 inch

de Bogdan Constantinescu | 10 aprilie 2014

Zvonurile legate de Apple sunt intotdeauna un punct de atractie, iar fanii trebuie sa fi fost multumiti ieri. Asta pentru ca un analist recunoscut pentru predictiile sale destul de corecte in ceea ce priveste compania din Cupertino a lansat mai multe supozitii care nu par deloc imposibile.

La ce putem astepta, asadar?

In primul rand, la un iPad Air 2, cu procesor Apple A8 si Touch ID. Se cunosc prea putine despre procesor, dar este de asteptat ca Apple sa duca mai departe clasa sa de procesoare pe 64 de biti. Un raport al JP Morgan lasa se inteleaga ca procesorul ar fi mult mai eficient decat Core i5 de la Intel.

Apoi, un iPad de 12.9 inch, destinat sectorului de entertainment si profesionistilor. Acesta ar putea fi un hibrid care sa includa si o tastatura special realizata de Apple pentru acest produs.

MacBook-ul de 12 inch ar urma sa fie mult-asteptata versiune cu display Retina. Noul MacBook ar urma sa combine portabilitatea celui de 11 inch cu productivitatea celui de 13 inch, urmand sa fie mai subtire si mai usor decat actualul MacBook Air.

Si, la final, exista zvonuri conform caruia Apple ar fi gata sa produca un phablet. Cu toate acestea, nu este vorba chiar de un produs despre care nu s-a mai vorbit, varianta de smartphone de 5,5 inch a companiei urmand sa fie pozitionata ca phablet, asteptandu-se de la ea o rezolutie de 1.920x1.080, cu 401 ppi.

Sursa: Cnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: produse noi Apple Apple phablet lansare zvonuri lansare Apple
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor