Zvon: iPhone 5 a existat cu adevarat, doar ca nu a fost lansat

de Radu Eftimie | 14 noiembrie 2011

iPhone 5 nu a fost doar visul neimplinit al fanilor companiei, ci modelul a existat cu adevarat, doar ca nu a fost lansat inca pe piata, afirma o sursa apropiata Apple. Sursa citata de Business Insider spune si ca s-a "jucat" cu prototipul iPhone 5 care are un ecran mai mare si un design nou in totalitate.

Daca ne aducem bine aminte, inainte de lansarea iPhone 4S, Apple a lasat pe toata lumea, de la fani si pana la cei din industrie si media, sa creada ca firma va lansa iPhone 5. Nu a fost asa, in rafturi si-a facut aparitia un urmas al lui iPhone 4. Dar, sursa citata de Business Insider spune ca iPhone 5 exista ca prototip si ca nu isi poate explica de ce Apple a decis sa nu lanseze direct acest model pe piata.

Potrivit informatiilor vehiculate, iPhone 5 chiar are un ecran mai mare decat versiunile anterioare, un design foarte subtire si a suferit modificari inclusiv la butonul Home, care acum nu mai este fizic.

Zvon: iPhone 5 a existat cu adevarat, doar ca nu a fost lansat

Sursa amintita mai afirma ca iPhone 5 avea instalata aplicatia Siri, care s-ar fi numit Assistant, o camera foto cu un senzor de 10 MP si ca bateria telefonului avea o autonomie extrem de redusa.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor