(Zvon) Microsoft va produce propriul telefon cu Windows Phone 8

de Liviu Petrescu | 3 octombrie 2012

Dupa ce Microsoft a prezentat propria linie de tablete, Microsoft Surface, compania planuieste sa intre direct si pe piata telefoanelor cu un smartphone de top Windows Phone 8.

Zvonuri din mai multe surse confirma decizia Microsoft de a lansa propriul telefon Windows Phone 8, sub brandul Surface.

Noul smartphone Microsoft va fi lansat probabil dupa primul val de telefoane WP8, produse de Nokia, HTC si Samsung, poate chiar in 2013, scrie BGR.

(Zvon) Microsoft va produce propriul telefon cu Windows Phone 8

Potrivit speculatiilor, Microsoft pregateste un smartphone de top Windows Phone 8, care sa intre in concurenta directa cu iPhone 5 si Samsung Galaxy S3, dar in mod evident va concura si cu telefoanele partenerilor sai.

In spatiul tabletelor, partenerii Microsoft nu pot renunta la colaborarea cu compania chiar daca se simt amenintati de tableta Microsoft Surface. Situatia este diferita pentru producatorii de mobile, insa atata vreme cat Microsoft nu lanseaza noul smartphone odata cu telefoanele Nokia si HTC, este putin probabil ca telefonul sa pericliteze relatiile Microsoft cu partenerii sai in acest domeniu.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: windows phone 8 microsoft windows phone smartphone microsoft wp8
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor