ZTE a finalizat Eco-Mobius, propriul concept de smartphone modular

de Liviu Petrescu | 10 ianuarie 2014

Dupa Phoneblocks si Project Ara al Motorola, ZTE a prezentat propriul concept de smartphone modular. ZTE Eco-Mobius a fost dezvaluit la CES 2014, unde prototipul a ramas incuiat intr-o cutie de sticla, "refuzand" orice experienta hands-on.

Producatorul chinez a anuntat ca lucreaza la Eco-Mobius inca de la finalul anului trecut, iar dezvaluirea de la CES a fost insotita si de o veste proasta. In momentul de fata, ZTE lucreaza la unele tehnologii care ar putea transforma prototipul in realitate, dar nu planuieste sa dezvolte si sa vanda telefonul modular.

ZTE Eco-Mobius

Alaturi de conceptul de telefon, ZTE a prezentat si un concept de tableta modulara, dar Eco-Mobius nu va sosi pe piata inainte de Project Ara. Concepute ca gadgeturi eco, care sa reduca risipa de componente electronice si sa ofere utilizatorului un device usor de customizat, telefonul si tableta ZTE Eco-Mobius raman un vis frumos pentru moment.

Initiativa similara Motorola ar putea sosi pe piata chiar in acest an, mai ales dupa ce compania a semnat un parteneriat cu 3D Systems, care va imprima 3D o parte dintre componentele unui smartphone modular Project Ara.

ZTE Eco-Mobius

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: zte eco mobius zte smartphone modular concept smartphone modular
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor