ZTE Nubia Z5S, noul smartphone premium al companiei chineze

de Liviu Petrescu | 19 noiembrie 2013

ZTE a lansat Nubia Z5S, cel mai nou smartphone din linia sa premium. Gadgetul este similar cu Nubia Z5, dar aduce o viteza de procesare crescuta si o interfata SlimPort, pentru conectarea sa la display-uri externe.

Noul ZTE Nubia Z5S a primit sufixul S pentru "speed" si procesorul sau Qualcomm Snapdragon 800 tactat la 2,3GHz nu dezamageste.

Smartphone-ul are si ecran de 5 inci cu rezolutie full HD, iar producatorul chinez a lansat in acelasi timp si Nubia ZTE Z5S mini, cu specificatii mai modeste si ecran mai mic.

ZTE Nubia Z5S

Dotat cu camere foto de 5 si 13MP, ZTE Nubia Z5S ruleaza Android 4.2.2 Jelly Bean si utilizeaza un procesor grafic Adreno 320 care asigura puterea necesara pentru interfata SlimPort. Gadgetul poate fi astfel conectat la televizoare inteligente, monitoare si proiectoare si exporta video full HD.

Noul flagship ZTE Nubia Z5S va fi disponibil in doua versiuni (3G si LTE), iar pretul sau in China variaza de la 328 dolari pentru varianta 3G cu spatiu de stocare de 16GB pana la 567 dolari, pentru cea LTE cu 32GB.

Surse: GizmoChina, UnwiredView

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ZTE Nubia Z5S specificatii ZTE Nubia Z5S lansare ZTE Nubia Z5S Nubia ZTE Z5S mini
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor