ZTE Geek cu Tizen OS va fi dezvaluit la MWC 2014

de Liviu Petrescu | 24 ianuarie 2014

ZTE Geek, cobaiul companiei in ultimul an, va fi prezent la MWC 2014 cu Tizen OS. Si Samsung ar putea dezvalui un smartphone cu noul sistem de operare la targul din februarie de la Barcelona.

Dupa ce ZTE Geek a fost prezentat in acest an si cu procesor Intel Clover Trail+ si cu Nvidia Tegra 4, smartphone-ul "de teste" soseste la MWC 2014 intr-o varianta cu Tizen OS, sistemul de operare sustinut de Intel si Samsung. Evident, procesorul va fi furnizat de Intel.

ZTE Geek Tizen OS

Specificatiile ZTE Geek nu impresioneaza, dar gadgetul trebuie sa fie remarcat in primul rand pentru software la Barcelona. Cu un ecran de 5 inci la rezolutie 720p, ZTE Geek are doar 8GB spatiu de stocare si este dotat cu doua camere, de 8MP si 1MP (frontala).

Site-ul oficial al Tizen OS nu ofera momentan nicio informatie despre targul MWC 2014 care incepe in 24 februarie, dar evenimentul de renume international este cel mai mult moment pentru ZTE si Samsung sa creeze entusiasm pentru sistemul de operare care a incorporat si fostul Bada.

Sursa: GizmoChina

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: zte geek tizen tizen mwc 2014 smartphone samsung tizen
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor