Yezz devine furnizor de module pentru Google Project Ara. Primele produse vor fi prezentate la MWC 2015

de Redactia Hit | 13 februarie 2015

Yezz a anuntat, ieri, printr-un comunicat de presa, ca Google a licentiat compania pentru furnizarea de module ale Google Project Ara, primul smartphone modular din lume despre care am scris de nenumarate ori pe HIT.ro. Compania Yezz a mai anuntat ca primele sale module compatibile cu proiectul Ara vor fi prezentate in cadrul evenimentului Mobile World Congress, care se va desfasura in Barcelona, la inceputul lunii viitoare (2 - 5 martie 2015).

"Compania DDM, care produce telefoanele mobile sub marca Yezz, a fost desemnata de catre Google pentru a deveni unul dintre primii producatori de module pentru proiectul sau Ara, un program ambitios ce le va permite utilizatorilor sa isi construiasca si sa isi personalizeze telefonul mobil, dintr-o serie de elemente imbinate. Proiectul Ara de smartphone modular deriva din Google Advance Tehnology", se arata in comunicatul de presa.

Yezz a realizat pentru promovarea evenimentului de prezentare a modulelor Ara de la Barcelona si o pagina dedicata:

In aceeasi informare de presa, Yezz precizeaza ca decizia Google de a opta pentru aceasta colaborare are la baza dezvoltarea si extinderea rapida a brandului Yezz in America Latina, SUA si Europa (prin parteneriatul dintre Yezz si Avenir Telecom, care opereaza inclusiv in Romania prin magazinele Internity).

Yezz este o companie americana cu sediul in Miami care a fost infiintata in 2011. Produsele companiei, respectiv telefoane mobile (de la feature phones si pana la smartphone-uri cu Android si Windows), pot fi gasite si in Romania.

Va reamintim ca primele informatii referitoare la smartphone-ul Ara au aparut inca din octombrie 2013, cand proiectul se afla pe masa de lucru a celor de la Motorola.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: project ara yezz yezz ara barcelona avenir telecom smartphone modular google module ara yezz
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor