Wired: Nokia 808 PureView - un telefon foarte prost, dotat cu o camera geniala

de Liviu Petrescu | 11 iulie 2012

Laudele primite de Nokia 808 PureView pentru camera foto deosebita sunt limitate doar la acest element. In comparatie cu cele mai noi smartphone-uri, PureView este un telefon foarte slab, potrivit cronicii din publicatia de specialitate Wired.

Nokia 808 PureView are cea mai buna camera existenta in momentul de fata pe un telefon, iar rezolutia de 41MP si lentila Carl Zeiss sunt cu adevarat impresionante. In cronica Wired, laudele se opresc insa aici.

Wired: Nokia 808 PureView - un telefon foarte prost, dotat cu o camera geniala

Telefonul Nokia este criticat atat pentru forma si marimea sa, dar mai ales pentru sistemul de operare Symbian, devenit Nokia Belle.

Ecranul cu rezolutie de 640x360 nu este deloc potrivit pentru a vizualiza pozele excelente facute de telefon la rezolutie uriasa, cu zoom perfect 3x. Cu o tastatura dificil de folosit si un browser care se cam chinuie sa incarce paginile cu continut multimedia, singurul avantaj al Nokia 808 PureView este camera foto.

Wired nu recomanda achizitionarea telefonului de 700 dolari, in speranta ca tehnologia PureView va sosi in curand pe Windows Phone.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Nokia 808 PureView nokia belle review nokia pureview 808 opinii nokia pureview
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor