Windows Mobile 7 ar putea fi lansat in 2010

de Andrei Rahmanov | 18 septembrie 2009

Desi multi dintre fanii gadgeturilor Windows Mobile nu au apucat inca sa vada la lucru noua versiune 6.5, iata ca Microsoft pregateste deja Windows Mobile 7.

Conform unor surse neoficiale, noua versiune este asteptata pentru lansare undeva in cursul anului viitor. Avand in vedere ca postul de Project Manager pentru proiectul WM 7 a fost pus la bataie pe siteul Microsoft si doar recent ocupat, pregatirile sunt inca la inceput iar noua versiune a platformei mobile nu va iesi totusi pe piata decat in ultimul trimestru al lui 2010.

Pentru moment se stie doar ca WM 7 va fi concentrata pe aplicatiile pentru retele de socializare online si va incerca sa adune intr-un singur widget updateuri in timp real de la toate aceste retele, insipirandu-se partial din platforme ca Palm Sinergy si Motorola Blur. 

Microsoft a observat impactul aproape exploziv pe care il au siteurile si retelele de socializare si influenta exercitata de acestea asupra dezvoltarii platformelor mobile, asa ca si-a propus din acest punct de vedere nu doar sa se ridice la nivelul concurentei, ci chiar sa o depaseasca, facand din WM 7 o "Platforma Mobila de Socializare".

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor