WSJ: urmatorul iPhone va folosi tehnologia In-cell

de Liviu Petrescu | 17 iulie 2012

Speculatiile despre noul iPhone continua intr-un ritm alert. Cea mai noua informatie publicata de prestigiosul cotidian american vizeaza faptul ca urmatorul iPhone va folosi tehnologia In-cell pentru un display mai subtire.

Noul iPhone, ce va avea un ecran mai mare de 4 inci, va folosi tehnologia In-cell ce elimina unul dintre straturile necesare unui display prin combinatea senzorilor tactiti direct in LCD, scrie Wall Street Journal.

WSJ: urmatorul iPhone va folosi tehnologia In-cell

Un display In-cell ar aduce un avantaj Apple mai ales fata de noile smartphone-uri Samsung cu ecran OLED. Din moment ce Samsung Galaxy S3 s-a detasat pana acum ca cel mai popular telefon Android al anului, iPhone 5 va fi comparat la toate capitolele cu el.

Concurenta cu Samsung ar putea schimba chiar si planul de lansare al Apple. Ultimele speculatii vizeaza prezentarea noului iPhone in data de 7 august, mai repede decat termenul initial de septembrie-octombrie, pentru a concura cat mai repede cu Samsung Galaxy S3, care a batut toate recordurile de vanzare de smartphone-uri dupa lansarea din luna mai.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 5 noul iphone in cell
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor