Vezi primul clip promotional pentru HTC 8X

de Liviu Petrescu | 2 octombrie 2012

HTC a inceput campania de promovare pentru noul Windows Phone 8X, ce urmeaza sa fie lansat la inceputul lunii noiembrie. Prima reclama la HTC 8X publicata pe YouTube pune accent pe noile functii Windows Phone 8, inainte de specificatiile hardware.

Cu motto-ul "Your Next Phone", HTC promoveaza puternic smartphone-ul Windows Phone 8X ce isi va face debutul in data de 8 noiembrie, alaturi de HTC Windows Phone 8S. Printre avantajele principale ale noului HTC Windows Phone 8X, se numara serviciile Xbox, Skype full screen si integrarea cloud cu serviciul Microsoft SkyDrive, scrie Electronista.

HTC pune accentul in continuare pe calitatea sunetului Beats Audio, alaturi de camera foto de 8MP ce ofera fotografii la calitate buna si in conditii de luminozitate redusa.

Ramane de vazut daca Nokia isi va urma planurile de a da in judecata HTC pentru designul telefoanelor, ce ar fi inspirat de Nokia Lumia 820. Cum HTC nu ar fi avut destul timp sa produca noile telefoane intr-un interval atat de scurt incat sa se inspire de la Nokia, poate ca motivul supararii finlandezilor este altul.

Adaugand o singura litera expresiei "Windows Phone 8", HTC a reusit sa construiasca pe loc un brand puternic pentru noile sale telefoane, ce i-ar putea oferi un avantaj in primul val al lansarilor WP8.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: HTC Windows Phone 8X htc wp 8x specificatii htc 8x
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor