Vezi in actiune BlackBerry Z10 si BlackBerry OS 10 (VIDEO)

de Redactia Hit | 16 ianuarie 2013

La sfarsitul acestei luni, RIM va prezenta oficial, in cadrul unui eveniment asteptat de fani companiei cu sufletul la gura, noul sistem de operare BlackBerry 10, impreuna cu doua smartphone-uri din noua "era" a BlackBerry.

Interesul pe care noua generatie de Blackberry il starneste de cateva luni este pe deplin justificat. BlackBerry a reprezentat multi ani un reper de achizitie pentru segmentul business si nu numai, iar noile informatii referitoare la noile servicii, noul sistem de operare si noile device-uri care vor fi lansate in 30 ianuarie par a fi pe placul tuturor.

Dupa ce am vazut in fotografii noul device Blackberry Z10, a venit vremea sa urmarim si primul clip cu noul smartphone care va fi lansat la sfarsitul lunii. Clipul, realizat de publicatia austriaca Telekom-Presse, are peste sapte minute.

Potrivit celor de la Telekom-Presse, BlackBerry 10 are un ecran de 4,2 inci (rezolutie HD), procesor ARM Cortex A9 - dual-core la 1,5GHz, 2GB RAM si spatiu de stocare intern de 16GB. BlackBerry Z10 are o greutate de 125 de grame.

In clipul de mai jos puteti vedea cum se misca BlackBerry OS 10 pe device-ul amintit si cateva dintre functiile noi ale sistemului de operare.

Sursa: Engadget, Telekom-Presse

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: blackberry z10 video blackberry 10 os video bbz10
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor