Vezi ce device-uri primesc update la Android 4.0!

de Radu Eftimie | 20 decembrie 2011

Samsung, HTC, LG, Motorola, Huawei vor opera update-uri pentru unele dintre dispozitivele mobile si tabletele disponibile. Va prezentam o lista cu modele de telefoane si tablete care vor beneficia de aceste update-uri la Android 4.0.

Vezi ce device-uri primesc update la Android 4.0!

Potrivit HardwareZone, Samsung va publica update-urile la Android 4.0 Ice Cream Sandwich pentru Galaxy R, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 si Galaxy Tab 7.0 Plus. Primele doua dispozitive din lista vor primi update-ul chiar in primul trimestru din 2012.

Tot la inceputul lui 2012 HTC va distribui update-uri pentru modelele de smartphone-uri HTC Sensation, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE si HTC Evo 3D.

Motorola va da update-uri la Android 4.0 tot in prima parte a anului viitor, pentru modelele de telefoane DROID RAZR, Motorola RAZR si DROID BIONIC. Update-ul va viza si tableta Motorola Xoom.

In ceea ce priveste Sony Ericsson, deocamdata se stie ca se incearca testarea noului sistem de operare pe mai multe terminale de ultima generatie ale companiei. De altfel, Sony Ericsson a fost si printre putinele companii care au dat explicatii referitoare la dificultatea cu care se poate adopta ICS-ul pe terminalele respective.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor