Vertu Ti, primul device cu Android al companiei, confirmat (VIDEO)

de Redactia Hit | 13 februarie 2013

Scriam ieri ca Vertu va lansa pe piata primul sau smartphone cu Android, Vertu Ti, si ca nu trebuie sa ne asteptam, pe parte de hardware, la cine stie ce revelatii. Ei bine, ne-am inselat.

Vertu este la zi cu hardware-ul primului sau smartphone cu Android. Vertu Ti are un procesor dual-core la 1,7 GHz, 1 GB RAM si 64GB spatiu intern de stocare.

De asemenea, cei de la Vertu au dotat TI-ul cu o camera foto de 8MP capabila de filmare fullHD si cu o alta frontala de 1,3 MP, dedicata video call. Smartphone-ul este dotat cu doua difuzoare stereo, iar partea audio este realizata in colaborare cu Bang&Olufsen.

Vertu Ti are un ecran multitouch de 3,7 inci cu rezolutie WVGA protejat de cel mai mare panel din safir realizat vreodata de companie. Smartphone-ul de lux va avea pretul pe care l-am anuntat si noi ieri, 7900 de euro (pret de pornire, varianta de baza).

Nu in ultimul rand, trebuie spus ca "Ti" ruleaza Android 4.0 ICS, iar cei de la Vertu sustin ca device-ul lor este de cinci ori mai rezistent decat cele ale competitiei (nu stim daca se refera la brandurile de lux sau la cele clasice), iar ecranul cu safir este de 4 ori mai durabil si mai greu de zgariat decat cele ale altor telefoane.

Surse: GSMArena, Vertu.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: vertu ti android vertu ti pret specificatii Vertu Ti
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor