Vedeti ce noutati va aduce update-ul Amber pentru telefoanele Nokia Lumia cu Windows Phone 8

de Redactia Hit | 30 iulie 2013

Urmatorul update pentru terminalele inteligente de la Nokia, care ruleaza Windows Phone, va aduce foarte multe noutati si functionalitati pe care le regasim momentan doar pe device-urile Lumia 925 si Lumia 1020.

Changelog-ul actualizarii, care va ajunge in maxim doua luni pe toate terminalele Nokia care ruleaza Windows Phone 8, a fost publicat de site-ul polonez NokiaWindowsPhone.pl si pare sa cuprinda toate imbunatatirile si noile functii pe care actualizarea le va oferi.

Iata noutatile

Glance Screen - afisarea unui indicator care arata nivelul de solicitare a procesorului, afisarea unui indicator pentru baterie descarcata.

Smart camera va putea selecta automat cel mai bun cadrul fotografiat si va alege fizionomiile cele mai reusite din cadrele realizate si le va adauga in fotografia finala.

FM Radio - functia de radio FM va fi din nou disponibila pe WP8 cu posiblitatea de memorare a posturilor radio preferate.

Here Maps, Here Drive si Here Tranzit vor primi noi functionalitati in update-ul Amber.

Flip to Silence - utilizatorii vor putea opta pentru intoarcerea telefonului cu fata in jos pentru activarea modului silence la primirea unui apel.

Data Sense: control mai facil al traficului de date - comprimare a traficului web

Cumpara de la eMag.ro gama de smartphone Nokia Lumia la preturi atractive

Update-ul cu nume de cod Amber va fi disponibil pentru device-urile 920, 820, 720, 620, 520 din seria Nokia Lumia. Din pacate, nu se cunoaste inca o data de publicare, insa majoritatea informatiilor recente spun actualizarea va ajunge la useri cel mai tarziu in septembrie.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: amber update serie lumia windows phone 8 update change log amber update lumia 920
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor