Vanzarile Samsung, afectate de lansarea viitorului iPhone 6

de Bogdan Constantinescu | 9 iunie 2014

Samsung nu s-a plans niciodata de succesul pe care l-au avut flagship-urile sale din gama Galaxy. Insa timpurile s-au schimbat, iar anuntata lansare a lui iPhone 6 se pare ca este in situatia de a scadea drastic din vanzarile companiei.

iPhone 6 este in clipa de fata cel mai anticipat si asteptat telefon. Asta nu neaparat pentru ca este un iPhone, ci pentru schimbarile pe care se pare ca le va aduce, ca si pentru zvonurile care vorbesc de doua variante, ambele cu un display mai mare decat cel obisnuit, de 4.7 si 5.5 inch.

Ingrijorata de acest lucru, Samsung a decis sa reduca stocurile de Galaxy S5 pregatite pentru al treilea trimestru al anului. Este vorba de o reducere de 25%, astfel ca de la cele 21 milioane de unitati comandate in al doilea trimestru, al treilea va propune utilizatorilor doar 15 milioane de unitati. Mai mult, Samsung reduce si stocurile de Galaxy 4, de la 6 milioane in trimestrul al doilea, la 5 milioane in trimestrul al doilea.

Desigur, este foarte usor ca decizia sa fie pusa pe seama lansarii smartphone-ului celor de la Apple, insa la mijloc mai este si concurenta puternica de pe piata Android, ceea ce i-ar fi putut face pe Samsung sa mai reduca din asteptarile pe care le aveau.

Sursa: GForGames

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: amanunte vanzari Samsung lansare iPhone 6 amanunte vanzari Samsung Galaxy S5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor