Va lansa echipa CyanogenMod propriul smartphone?

de Liviu Petrescu | 22 noiembrie 2013

Echipa CyanogenMod a confirmat un proiect speculat de mai multa vreme. De la creatorii unui ROM Android, dezvoltatorii CyanogenMod devin producatori de smartphones. CyanogenMod a anuntat ca are un nou partener hardware, dupa colaborarea temporara cu Oppo.

In urma cu un an, echipa CyanogenMod era cel mai mare creator de ROM-uri speciale Android. In urma cu o luna a lansat aplicatia CynogenMod Installer in Google Play, iar in curand ar putea produce chiar propriul telefon. Primul smartphone cu Color OS, sistem de operare bazat pe CyanogenMod, a fost Oppo N1, lansat in China.

CyanogenMod

Vicepresedintele Oppo a parasit compania chineza pentru a se alatura echipei CyanogenMod, astfel incat sansele unui smartphone care ruleaza Color OS produs dupa specificatiile dezvoltatorilor CyanogenMod sunt tot mai mari.

Un smartphone CyanogenMod ar putea fi extrem de atragator pentru toti fanii sistemului de operare Google care prefera optimizarea avansata a telefonului pe care nu o ofera niciun producator in momentul de fata.

Sursa: Ubergizmo

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: smartphone cyanogenmod os smartphone color os telefon cyanogenmod
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor