Utok anunta, in parteneriat cu Zonga, Utok 351D - smartphone de buget cu muzica la purtator

de Radu Eftimie | 1 mai 2014

Utok a facut in aceste zile o noua lansare de smartphone. Este vorba despre Utok 351D, un telefon cu Android 4.2 si ecran de 3,5 inci ce ofera, pentru o luna de zile, acces gratuit la cele 20 de milioane de melodii din portofoliul Zonga.

Utok 351D este un smartphone dual SIM, cu ecran de 3.5 inch, cu rezolutie 320 x 480 p, procesor dual-core MediaTek 6582M, tactat la 1 GHz, GPU Mali-400, 512 MB RAM si un spatiu intern de stocare de 4GB (plus slot pentru carduri microSD). Noul device are in dotare o camera foto principala de 5MP ce poate filma la 480p.

Asa cum ne-a obisnuit, Utok ofera si pe noul smartphone acces gratuit la Seenow, pentru o luna, vine cu o suta de carti preincarcate si garantie extinsa la 5 ani (pentru cei care isi inregistreaza device-ul pe site-ul companiei).

Cei de la Utok afirma ca parteneriatul cu Zonga este pe termen lung si ca toate smartphone-urile care vor fi lansate in viitor vor beneficia de serviciile platformei.

Utok 351D va ajunge in magazine in 12 mai la un pret de 299 de lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: utok 351d pret smartphone ieftin utok telefon dual sim utok zonga utok parteneriat specificatii utok 351d
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor