Urmariti LIVE lansarile Samsung Unpacked 5 (ora 21.00). Primele imagini cu Galaxy S5, scapate online

de Redactia Hit | 24 februarie 2014

Samsung va transmite LIVE evenimentul in cadrul caruia va prezenta noile terminale din gama Galaxy si, cel mai probabil, noul varf de gama Galaxy S5.

Evenimentul poate fi urmarit pe canalul oficial de YouTube al Samsung Mobile:

In cazul in care Stream-ul nu functioneaza accesati site Samsung Mobile

Se pare ca primele imagini si specificatii cu Samsung Galaxy S5 au ajuns online in aceasta dupa-amiaza, via SaudiAndroid si Pocket-Lint.com, insa nu putem garanta veridicitatea informatiilor. Pana la confirmarea sau infirmarea acestora, odata cu evenimentul din aceasta seara de la ora 21.00, iata cateva detalii, desigur, neoficiale:

Samsung Galaxy S5 are un display de 5 inci, similar modelului anterior (rezolutie 1080p), o camera foto principala de 16MP cu filmare 4K si senzor de citire a amprentei care deblocheaza ecranul smartphone-ului (dupa modelul iPhone 5S). Pentru setarea senzorului de citire a amprentei, utilizatorul va trece cu degetul pentru butonul home de opt ori, sustin cei de la GSMArena. Aceleasi informatii mai indica faptul ca Galaxy S5 este rezistent la apa si praf. Smartphone-ul are USB 3.0 si conectivitate LTE, ruleaza Android 4.4 KitKat personalizat de Samsung cu noua versiunea a interfatei grafice TouchWiz. Cam acestea sunt, momentan, datele scapate pe internet, dar ramane sa vedem cat de reale se dovedesc.

Iata si cateva imagini cu presupusul Samsung Galaxy S5:

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: samsung live unpacked 5 galaxy s5 live samsung galaxy s5 lansare live stream galaxy s5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor