Unii operatori vand deja Galaxy S5 fara acceptul Samsung

de Bogdan Constantinescu | 28 martie 2014

Samsung Galaxy S5 se vinde deja in Coreea de Sud, si asta cu 2 saptamani inainte de disponibilitatea globala a smartphone-ului, programata pe 11 aprilie.

SK Telecom, de exemplu, le-a solicitat celor de la Samsung permisiunea de a vinde telefonul inainte ca acesta sa fie lansat comercial global. Compania a raspuns ca data de lansare a telefonului ramane neschimbata, doar ca SK Telekom a decis sa includa telefonul in oferta sa. Si de la acest punct au facut la fel si alti operatori de telefonie mobila.

Numai ca asta a adus operatorilor interdictia de a mai comercializa telefonul, pentru o perioada de 45 de zile. De exemplu, pentru cei de la KT, cel mai mare provider de telefonie mobila din Coreea de Sud, asta inseamna ca vor mai putea oferi Samsung Galaxy S5 doar incepand cu data de 27 aprilie.

Iar daca va intrebati cum de pot operatorii sa vanda un telefon care nu a ajuns inca pe piata, Samsung a facut cunoscut faptul ca acestia au pus la vanzare stocurile alocate pentru activitatile de marketing si pentru vanzarile din ziua lansarii.

Sursa: Electronista

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: conflict samsung sk telecom galaxy s5 ofera operatori stocuri galaxy s5
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor