Un telefon "made in China", Xiaomi MI-2S, bate Galaxy S4 in testele benchmark

de Liviu Petrescu | 10 aprilie 2013

Noul smartphone Xiaomi are specificatii impresionante si bate Galaxy S4 in testele benchmark. Xiaomi Mi-2S are un procesor quad-core la 1,7GHz, dar testele benchmark AnTuTu si Quadrant arata ca smartphone-ul va deveni un jucator important pe piata chineza.

Dupa succesul neasteptat al Xiaomi Mi-One, micul producator chinez care vinde telefoanele online, prin site-ul propriu, impresioneaza din nou: Xiaomi Mi-2S are un procesor Snapdragon 600 cu aceleasi nuclee Krait 300 ca si Samsung Galaxy S4, care ruleaza la 1,9GHz, si totusi testele benchmark arata performante mai bune.

Despre Xiaomi puteti citi mai multe detalii aici

Un telefon made in China, Xiaomi MI-2S bate Galaxy S4 in testele benchmark

Smartphone-ul Xiaomi Mi-2S va fi lansat momentan doar pe piata din China, la un pret de 320 dolari pentru o versiune cu spatiu de stocare de 16GB sau 370 dolari pentru 32GB spatiu de stocare si camera de 13MP. Telefonul are un ecran 720p de 4,3 inci si o interfata speciala bazata pe Android 4.1.

Un telefon made in China, Xiaomi MI-2S bate Galaxy S4 in testele benchmark

Odata cu atragerea a tot mai multi investitori, urmatoarea miscare a companiei chineze ar fi extinderea in Europa, astfel incat raportul excelent calitate/pret ar putea creste concurenta pe piata europeana.

Sursa: GSM Arena, The Next Web

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Xiaomi MI 2S samsung galaxy s4 snapdragon 600
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor