Un nou concept iPhone: dual display slider (VIDEO)

de Bogdan Constantinescu | 11 aprilie 2014

Ca intotdeauna, drumul catre o lansare a unui nou iPhone este presarat de concepte. Unele deosebit de interesante, altele care nici nu pot fi luate in seama, cert este ca interesul in jurul device-ului celor din Cupertino se patreaza mereu viu.

In acest caz discutam de un concept realizat de Sahanan Yogarasa, un fan al smartphone-ului Apple, un concept care ne aduce in fata ochilor un device extrem de subtire, care dispune de un al doilea display, care iese din carcasa. Ecranul care devine extrem de util mai ales cand telefonul este utilizat in sesiunile de gaming.

Este, desigur, foarte frumos sa vedem ca fanii Apple au idei, insa aceasta, cel putin pe moment, credem ca poate fi pus la capitolul "prea frumos ca sa fie adevarat prea curand". Nu neaparat din cauza lipsei tehnologiei, caci nu se mai pune problema de asa ceva, ci mai ales din cauza costurilor, care ar fi destul de ridicate.

Coboram pe pamant si asteptam viitoarele proiecte Apple care, asa cum am spus ieri, ar putea include un phablet si un iPad de 12,9 inch, dar si un MacBook de 12 inch, situat intre portabilitate si productivitate.

Sursa: Cnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iPhone concept concept iPhone dual display nou concept iPhone iphone dual display slide
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor