Un finlandez sustine ca iPhone-ul i-a luat foc in buzunar (Video)

de Liviu Petrescu | 4 iulie 2012

Un finlandez sustine ca smartphone-ul Apple iPhone 4S i-a luat foc in buzunar si are si un film care arata situatia. Incidentul a fost filmat de camere de supraveghere, iar filmul a ajuns pe YouYube.

In filmarea publicata online, este clar ca din buzunarul in cauza iese fum, iar barbatul din imagini se grabeste sa scape de smartphone-ul in flacari. Veridicitatea imaginilor nu a fost confirmata 100%, nici macar faptul ca gadgetul era un iPhone 4S, dar daca situatia se repeta, ar putea deveni un motiv de ingrijorare pentru Apple, scrie Mashable.

Odata cu procesoarele tot mai puternice si bateriile mai mari ce le alimenteaza, mult gadgeturi au o temperatura mai ridicata de operare

Un astfel de incident in care telefonul ia foc sau fumega ar putea fi provocat de o defectiune a bateriei. Deocamdata incidentul nu pare sa-i ingrijoreze pe cei de la Apple, dar daca si alti utilizatori din alte tari trec prin experiente similare, compania va fi fortata sa investigheze cu grija eventualele defectiuni iPhone 4S.

Credeti ca imaginile filmate cu camera de supraveghere sunt veridice?

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 4s incendiu apple iphone flacari iphone 4s fum
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor