Totul despre camera Apple iPhone 5S

de Liviu Petrescu | 11 septembrie 2013

Apple a pastrat acelasi design pentru iPhone 5S, dar a dotat noul telefon cu o camera mult mai performanta. De la un senzor mai mare si o apertura mai mica pana la functii noi, camera iPhone 5S aduce numeroase imbunatatiri care vor fi cu siguranta apreciate de oricine, nu doar de fotografii amatori.

Chiar daca senzorul camerei iPhone 5S a ramas la 8MP, are o suprafata cu 15% mai mare, iar apertura a scazut de la f/2.4 la f/2.2. Noua camera dezvoltata de Apple poate face poze in modul burst 10fps si poate face captura video la 120fps, pentru efectul de filmare slow motion.

Camera iPhone 5S

Functiile noii camere iPhone 5S includ si un selector pentru cele mai reusite cadre facute in modul multishot si burst, alaturi de un flash True Tone care modifica culoarea blitzului in timp ce este facuta poza, nu la procesoarea ulterioara, stabilizare de imagine, captura de imagini panoramice 28MP si culori mai realiste prin dynamic tone mapping.

Cumpara de la eMAG.ro Iphone 5 la pret special

Noul procesor A7 inclus in iPhone 5S ofera posibilitati de procesare a imaginilor mai complexe, datorita arhitecturii pe 64-biti, dar functiile software introduse de Apple in iOS 7 vor fi disponibile si pe iPhone 5, iPhone 4S si probabil si iPhone 4.

Odata cu noile tehnologii utilizate in camera foto iPhone 5S, Apple recupereaza din terenul pierdut in fata inovatiilor Nokia si Sony, dar nu se apropie deocamdata de functionalitatea DSLR-urilor lansate in ultimii ani.

Surse: Cnet, Read Write

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 5s camera specificatii camera iphone camera iphone 5s
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor