Totul despre Asus PadFone 2 (pret, foto si disponibilitate)

de Liviu Petrescu | 17 octombrie 2012

Asus PadFone 2 a avut deja parte de doua lansari internationale, in Taiwan si la Milano, iar noul gadget hibrid soseste in Romania pana la sfarsitul anului. Afla mai multe detalii despre noul Asus PadFone 2 si pretul la care va fi disponibil.

Noul PadFone 2 aduce numeroase imbunatatiri fata de prima varianta lansata de Asus tot in acest an, atat pentru smartphone, cat si pentru station-ul tableta.

Asus PadFone 2 - Smartphone

Cu un ecran de 4,7 inci si o rezolutie de 1280x720, noul smartphone Asus PadFone 2 are o grosime mai mica fata de prima generatie si o autonomie de pana la 16 ore de convorbiri 3G (48 ore prin conectare la station).

Procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Cortex A15 la 1,5GHz ofera toata puterea unei tablete de top intr-un telefon, alaturi de 2GB RAM, iar performanta grafica aproape ca a fost dublata prin GPU-ul Adreno 320.

Asus PadFone 2 este compatibil HSPA+ si LTE, iar spatiul de stocare oferit variaza de la 16GB la 64GB.

Camera smartphone-ului are un obiectiv de 13MP cu cinci lentile, fata de 8MP la prima generatie, cu diafragma f/2.4, autofocus si flash LED, dar si o camera frontala de 1,2MP.

Asus PadFone 2 cantareste doar 135g si are dimensiuni de 137,9 x 69 x 9mm. Bateria interna este de 2140mAh.

(clic pe imagine pentru dimensiune mare)

Asus PadFone 2 - Station tableta

Disponibila in doua culori, negru si alb, tableta station a Asus PadFone 2 are un ecran de 10,1 inci cu rezolutie 1280x800, 149ppi. Ecranul IPS capacitiv multi-touch este mai responsiv ca prima generatie.

Ecranul tabletei este acoperit de sticla rezistenta la zgarieturi Corning Fit Glass cu film HCLR (invelis anti-amprente) ca si in cazul smartphone-ului, iar station-ul include o camera frontala de 1MP si o baterie de 5000 mAh (36 ore de convorbire 3G), alaturi de difuzoare de inalta calitate cu tehnologie Asus SonicMaster.

Padfone 2 vs. Padfone 1

Modificarile de design vizeaza andocarea verticala a smartphone-ului Asus PadFone 2 in station, fara un capac ca in cazul primei generatii. Transferul de date intre telefon si Station este instantaneu. Asus PadFone 2 include si spatiu de stocare Asus WebStorage de pana la 64GB, gratuit in primii doi ani.

Gadgetul Asus ruleaza Android ICS (upgradabil la Jelly Bean) si include o noua versiune a aplicatiei SuperNote ce converteste instantaneu notitele luate de mana pe ecranul tabletei in test ce poate fi editat. De asemenea, PadFone 2 are functie de traducere instantanee in mai multe limbi.

Asus PadFone 2 va sosi in Romania pana la sfarsitul lunii decembrie, la un pret apropiat primei generatii PadFone: aproximativ 800 euro pentru versiunea de 32GB cu tablet station inclus.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: asus padfone 2 specificatii asus padfone asus padfone station
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor