Ti s-a spart iPhone-ul? Cheama "doctorul"!

de Radu Eftimie | 19 septembrie 2011

Daca ati avut ghinionul sa scapati pe jos nepretuitul vostru iPhone si v-ati pomenit ca ecranul s-a facut bucatele, nu trebuie sa disperati, chiar daca gadgetul vostru a iesit din garantie, potrivit unui reportaj realizat de CNN.

Un tanar din Statele Unite repara orice iPhone sau iPod Touch in cazul in care  display-ul de 3,5 inci al gadgetului s-a spart. Treaba cu adevarat interesanta este ca doctorul in iPhone repara la mai putin de jumatate din pretul pe care il cere Apple atunci cand te duci la un service specializat si cat se poate de oficial: 75 de dolari cu tot cu piesele de schimb.

Dar, pentru ca noi traim in Romania, ii putem informa si noi pe cei de la CNN, care par extaziati de activitatea depanatorului de gadgeturi de la Apple, ca exista si in Romania astfel de baieti priceputi sa-ti repare telefonul pe care l-ai scapat pe trotuar. Iar la noi ei sunt cu sutele si nu sunt mai "scumpi" decat domnul din imagini.

Oricum, va recomandam sa priviti videoclipul, care prezinta un model de afacere de succes: cum sa faci bani pe seama unui brand renumit.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor