"The Sun": Apple lucreaza la un stylus pentru iPhone 6

de Radu Eftimie | 6 martie 2013

Daca pana acum am asistat la o serie de zvonuri legate de smartphone-urile Samsung inspirate din conceptul iPhone, iata ca parca rolurile s-au schimbat - Apple copiaza Samsung. Veti vedea cum zvonurile se pierd si il locul lor apar adevarate fonfleurile tabloidizate.

Cele mai noi "informatii" spun ca Apple lucreaza la dezvoltarea unui stylus inteligent care va ajunge pe piata odata cu noul iPhone 6. Mai mult, "pixul" inteligent de la Apple, care s-ar putea numi SmartPen, ar trebui sa indeplineasca aceleasi functii ca si S Pen-ul Samsung. Apropo, "SmartPen" este marca inregistrata M3.

Dupa cum ati vazut si in titlu, sursa acestor zvonuri este The Sun (cel mai cel... tabloid britanic), asa ca cititi aceasta stire cu simtul umorului.

Desigur, The Sun citeaza "expertii" care mai afirma ca stylus-ul Apple este mai capabil decat S Pen-ul celor de la Samsung, pentru ca indeplineste si functia de scaner pentru coduri de bare si cea de blocare/deblocare a telefonului prin anumite miscari.

Daca ar fi avut putin mai multa imaginatie si ceva mai mult timp pentru documentare, cei de la The Sun ar fi realizat fonfleul facand referire la stylus-ul celor de la Asus (cel cu care vine dotat Asus Padfone) si care ofera inclusiv functii de headset bluetooth, care te alerteaza prin vibratii cand primesti un apel si la care poti vorbi ca la un telefon...

Dupa cum spun si cei de la GSMArena, probabil ca The Sun s-a inspirat pentru realizarea stirii "bomba" din faptul ca Apple a depus recent un dosar pentru inregistrarea unor patente ce vizeaza tehnologia Stylus.

Surse: The Sun, GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple iphone 6 stylus apple patent smart pen zvonuri iphone 6 zvonuri stylus apple
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor