Telefoanele mobile ucid GPS-urile

de Bianca Dinu | 7 iulie 2010

Asa cum multi dintre noi ne intrebam cum erau vremurile in care nu existau telefoanele mobile, asa vor reactiona probabil si generatiile urmatoare in ceea ce priveste GPS-urile pe care noi, astazi, le folosim cu mandrie.

Ne referim la momentul inevitabil in care telefoanele mobile vor inlocui cu succes GPS-urile si vom avea un singur dispozitiv cu mai multe functionalitati. Desi au aparut deja smartphone-uri cu tehnologia GPS integrata (cum ar fi telefoanele pe Android sau iPhone-urile), multa lume inca mai foloseste GPS-urile.

Totusi, analizele de piata arata ca acest lucru nu va dura mai mult de doi ani. De altfel, majoritatea producatorilor de GPS-uri au inceput deja sa scada preturile dispozitivelor, ajungand pana la reduceri de chiar 50% de la pretul initial.

De exemplu, Garmin, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de GPS-uri din lume, isi concenteraza atentia mai mult pe noul sau Garminfone, un telefon mobil cu software Garmin GPS integrat. Probabil ca aceasta va fi urmatoarea directie de urmat si pentru ceilalti producatori, in viitorul foarte apropiat.

Sursa: TG Daily

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor