Telefoanele cu micro-proiector sunt deja pe piata

de Vlad Matei | 10 iulie 2009

Piata proiectoarelor poate fi zguduita din temelii de o inovatie intampinata cu mult interes de toti marii producatori de telefoane mobile: mini-proiector integrat in terminalele mobile. Daca acum cateva zile va anuntam intentia iPhone de a integra aceasta tehnologie deja in noile telefoane, acum putem spune ca pana la sfarsitul anului industria va fi pur si simplu pusa pe jar de noua inventie.Samsung a prezentat pentru prima data telefonul cu micro-proiector MBP200 care urmeaza sa fie lansat pe diverse piete europene dupa ce a fost deja lansat in Germania. La randul lor, Nokia si Apple au anuntat ca sunt interesati sa includa mini-proiectorul in diferite modele de telefoane mobile ce urmeaza sa fie lansate pana la sfarsitul acestui an.

Inventia mini-proiectorului apartine lui Samsung Electronics si permite proiectia de imagini foto sau video pe diferite suprafete la o rezolutie mica, probabil VGA, pe o suprafata de aproximativ 60 de inch.

Pentru a tine pasul cu interesul crescut al producatorilor de telefoane mobile, Samsung Electronics ar trebui sa produca, in plus, dupa estimarile oficialilor, intre 3.000 si 5.000 de proiectoare pe luna incepand din august si pana la sfarsitul anului.

Deoarece majoritatea telefoanelor multimedia sunt programate pentru aparitie in a doua parte a anului, este foarte probabil ca acestea sa includa o varianta imbunatatita a proiectoarelor concepute de Samsung.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor