Telefoanele HTC ar putea ramane fara sunet Beats

de Liviu Petrescu | 19 august 2013

Colaborarea dintre HTC si Beats s-ar putea incheia. Sunetul si castile Beats (by Dre) au fost pana acum o bila alba pentru smartphone-urile HTC, dar succesul limitat pe o piata Android tot mai aglomerata l-a nemultumit pe Dr. Dre. Dupa ce detinea initial o jumatate din actiunile Beats, HTC mai are acum doar un sfert, iar americanii spera sa cumpere inapoi toate actiunile vandute taiwanezilor.

HTC a investit 300 milioane dolari in Beats Audio pentru 50,1% din actiunile companiei in 2011, iar in 2012 a vandut jumatate inapoi, cu o pierdere de 5 milioane de dolari. Avantajul sunetului de calitate buna al telefoanelor HTC nu a avut ca urmare vanzari semnificativ mai mari.

Beats Audio

Pierderile inregistrate de HTC in ultima perioada, alaturi de exodul managerilor companiei, au scazut valoarea companiei, iar recuperarea investitiei in Beats Audio ar putea scadea temporar impactul vanzarilor scazute.

Analistii cred insa ca soarta HTC nu tine de Beats, compania avand probleme mari legate de furnizorii de piese si de canalele de distributie. Ambele au contribuit la un debut mai putin spectaculos pentru HTC One decat prevedea presa de specialitate.

Sursa: The Wall Street Journal

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: htc beats audio smartphone htc beats beats by dre
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor