Tag Heuer Racer - Android de lux cu parfum de Formula 1

de Redactia Hit | 29 martie 2013

Dupa Vertu, care a lansat primul sau smartphone cu Android acum cateva saptamani, iata ca un alt nume din industria de lux se orienteaza catre sistemul de operare Android pentru realizarea de smartphone-uri atipice si scumpe. Vorbim despre Tag Heuer care prezinta gama Racer.

Noua gama de smartphone-uri de la Tag Heuer include mai multe modele, care mai de care mai scumpe si care se diferentiaza doar prin utilizarea unor materiale diferite pentru realizarea carcasei si prin pret, desigur. Cel mai ieftin model costa in jur de 4500 de euro, iar cel mai scump depaseste 6500 de euro.

Specificatiile tehnice ale noilor modele de smartphone-uri de lux de la Tag Heuer sunt identice. Toate telefoanele sunt dotate cu Android 2.3 si ofera un display de 3,5 inci (rezolutie de 800 x 480p) protejat de Gorilla Glass.

Smartphone-urile se bazeaza pe un procesor single core la 1 GHz, ofera un spatiu de stocare de 8GB (si slot de card microSD), o camera de 5 MP cu auto-focus si o camera secundara (frontala) cu rezolutie de 640x480.

In timp ce specificatiile hardware si software nu dau pe nimeni pe spate, carcasa noilor smartphone-uri ofera calitati regasite pe ceasurile Tag Heuer, inclusiv rezistenta la socuri.

De asemenea, carcasele smartphone-urilor sunt realizate din materiale precum fibra de carbon, titan si cauciuc special, care apropie design-ul device-urilor de cel al ceasurilor cu amprente estetice preluate din Formula 1, sport alaturi de care Tag Heuer s-a situat in repetate randuri.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tag Heuer Racer tag heuer smartphone tag heuer android tag heuer racer pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor