Tag Heuer Meriidist 2: lux pe dinafara, 2008 pe dinauntru

de Liviu Petrescu | 9 octombrie 2013

Tag Heuer, producatorul de ceasuri de lux, revine cu o noua linie de telefoane Meriidist la 5 ani dupa lansarea primului model. Din pacate, luxul si avantajele oferite de Tag Heuer Meriidist 2 palesc in fata specificatiilor care ar fi fost depasite si in 2008.

Smartphone-ul de lux Tag Heuer Meriidist 2 are cateva avantaje importante: dual-SIM, carcasa de otel inoxidabil, ecran de safir, baterie foarte puternica si serviciile VIP oferite cumparatorilor (rezervari si acces in localuri de 5 stele).

Tag Heuer Meridiist 2

Specificatiile Tag Heuer Meriidist 2 variaza de la incredibil (producatorul sustine ca telefonul are o autonomie de pana la 28 zile dupa o singura incarcare) pana la dezamagitor (ecran de 2,4 inci TFT LCD cu rezolutie 320x240).

Dotat cu o camera de 5MP si spatiu de stocare de 8GB, Tag Heuer Meriidist 2 are insa si un display secundar OLED monocrom, care poate afisa ora dintr-un fus orar diferit in timpul calatoriilor. Pretul noilor telefoane de lux Tag Heuer porneste de la aproximativ 3900 euro, iar Meriidist 2 este disponibil in 10 variante diferite, care tin insa de decoratiunile carcasei, nu de specificatii interne. De fapt, vorbim mai mult despre o "bijuterie" si mai putin despre un smartphone.

Sursa: LuxuryLaunches

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Tag Heuer Meriidist 2 specificatii Tag Heuer Meriidist 2 pret Tag Heuer Meriidist 2
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor