Tableta Nokia cu Windows RT va avea si tastatura asemanatoare Asus Transformer

de Redactia Hit | 28 decembrie 2012

Nokia si-a arata intentia de a lansa, in prima parte a lui 2013, o tableta cu Windows RT pentru a completa gama de device-uri rezultate din colaborarea cu Microsoft.

HIT.ro a scris recent despre intentiile Nokia, iar acum noi detalii referitoare la tableta Nokia au aparut pe internet. Potrivit The Verge, Nokia s-a inspirat din strategia Asus si va propune, odata cu noua sa tableta cu Windows RT, si o tastatura dock pentru noul device. Vestea buna este ca accesoriul pentru tableta Nokia va avea si baterie, concept similar celui propus de Asus prin seria Transformer. Astfel, utilizatorii vor beneficia de autonomie crescuta de lucru.

Daca zvonurile vorbeau initial despre o autonomie de lucru a tabletei de zece ore, tastatura dock ar trebui sa asigure gadgetului un plus de autonomie de 50%. Potrivit aceleiasi surse, Nokia lucreaza pentru implementarea in noul hibrid a unei tehnologii de incarcare rapida.

Tableta Nokia cu Windows RT ar putea fi lansata pe piata la sfarsitul lui februarie 2013, in cadrul Mobile World Congress.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tableta nokia windows rt lansare nokia tablet 2013 specificatii nokia tablet
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor