Stocuri lichidate pentru smartphone-urile Keon si Peak cu Firefox OS

de Redactia Hit | 23 aprilie 2013

Keon and Peak, telefoanele comercializate de Geeksphone si care ruleaza Firefox OS, au fost puse in vanzare astazi la nivel global.

Dupa cum scriam saptamana trecuta, primele doua smartphone-uri cu Firefox OS, Keon si Peak, au devenit deja disponibile pentru cei interesati la preturile de 91 de euro (fara taxe), respectiv 149 de euro (fara taxe).

Se pare, insa, ca stocurile au fost deja epuizate, cel putin pe pagina retailerului Geeksphone.

Probabil ca, in urma cererii foarte mari, producatorul va suplimenta numarul de unitati care pot fi cumparate online.

Smartphone-ul Keon este dotat cu ecran de 3,5 inci, procesor Qualcomm Cortex A5 S1 la 1 GHz, 512 MB RAM si are memorie interna de 4GB (si slot de card microSD). Telefonul ofera Wifi, Bluetooth, Radio FM, GPS si dispune de o baterie de 1580 mAh.

Peak ofera un display de 4,3 inci cu rezolutie qHD si se bazeaza pe un procesor dual-core la 1,2 GHz si 512 MB RAM. Smartphone-ul are o camera foto de 8 MP si una frontala de 2MP. Device-ul mai dispune de Wifi, Bluetooth, Radio, FM, GPS si are o baterie de 1800 mAh.

Surse: Geeksphone, GSMArena

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: pret keon firefox os pret peakfirefox os mozilla firefox os telefoane comanda online peak comanda online keon Geeksphone firefox
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor