Steve Wozniak a devenit (oficial) utilizator de Android

de Radu Eftimie | 21 noiembrie 2011

Co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, cel impreuna cu care Steve Jobs a pus pe picioare ceea ce astazi stim ca este Apple, a "trecut" in barca rivalilor. Steve Wozniak este, incepand de acum cateva zile, posesor si utilizator de smartphone cu Android, potrivit Phandroid.

Steve Wozniak a devenit (oficial) utilizator de Android

In prima instanta pare o gluma, dar nu este. Steve Wozniak, omul despre care multi spun ca ar fi adevaratul geniu din spatele multor produse ale Apple, a facut, la sfarsitul saptamanii trecute, o vizita in campusul Google. De aici si-a ridicat propriul smartphone Google Galaxy Nexus si un tricou.

Nu se poate spune clar daca Woz (cum este alintat de cei din lumea tehnologiei) va folosi sau nu Nexus-ul ca telefon personal, dar "evenimentul" ar putea fi tradus ca trecere a lui Steve Wozniak in tabara rivala a Apple, Google.

Pana acum, Wozniak a aparut la toate evenimentele de lansare a iPhone-ului Apple si se pare ca este pentru prima data cand co-fondatorul Apple va folosi, oficial, un telefon cu Android. Neoficial, se pare ca Woz foloseste Android de la prima generatie de terminale.

Steve Wozniak este cel care a proiectat si dezvoltat primul calculator Apple, alaturi de Steve Jobs care s-a ocupat de finantarea proiectului si de marketing.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor