Specificatii Samsung Galaxy S5 mini. Nu prea mai este atat de "mini"

de Radu Eftimie | 2 aprilie 2014

Imediat dupa lansarea Samsung Galaxy S5 au aparut primele informatii referitoare la aparitia unor versiuni diferite ale smartphone-ului de top. Acum exista deja o confirmare in legatura cu prezentarea, cat de curand, a versiunii mini a flagship-ului Samsung.

Potrivit Sammobile, site-ul care se afla in spatele confirmarii existentei Galaxy S5 mini, noul smartphone de dimensiuni mai reduse va avea un display Super AMOLED de 4,5 inch (fata de 5,1 inch cat are S5), cu rezolutie HD. Cu alte cuvinte, tendinta ecranelor de dimeniuni mari incepe sa se faca simtita si pe versiunile asa-numite "mini". Generatia anterioara a Galaxy mini, S4 mini, a avut ecran de 4,3 inch, iar acum strecerea la 4,5 inch este o confirmare a trendului de design. Probabil ca anul viitor vom avea pe piata "mini"-uri cu ecrane de 5 inch. De remarcat este totusi saltul de la rezolutia qHD a S4 mini la rezolutie HD a Galaxy S5 mini.

Cumpara de la Emag.ro Samsung Galaxy S4 si accesorii dedicate

Celelalte specificatiile scapate pe internet spun ca noul Galaxy S5 mini va dispune de 1,5GB RAM, 16GB spatiu intern de stocare si va avea o camera foto principala de 8MP. Despre procesorul noului S5 mini nu se stiu detalii, dar este foarte posibil sa avem de-a face cu un Snapdragon 400.

Sammobile mai spune ca Samsung Galaxy S5 mini va beneficia de o baterie de 2100 mAh si de certificare IP67, adica va fi rezistent la stropi de apa si praf.

Samsung Galaxy S5 mini va rula Android 4.4 KitKat. Nu am aflat inca data lansarii si pretul noului smartphone.

Oricum, seria va fi continuata, in mod sigur, si cu Samsung Galaxy S5 Zoom si, probabil, cu S5 Active. Ramane a vedem.

Sursa: SamMobile

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: specificatii Samsung Galaxy S5 mini ecran galaxy s 5 mni galaxy s5 zoom galaxy s5 active
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor