Sony lucreaza la succesorul Xperia z - Sony Honami si la un phablet cu ecran de 6,44 inci

de Redactia Hit | 29 aprilie 2013

Potrivit unor surse din China, citate de XperiaBlog si GSMArena, Sony lucreaza deja la succesorul proaspat lansatului flagship, Xperia Z, si ar putea lansa pe piata si un phablet cu un ecran imens, de 6,44 inci.

Informatiile nu sunt confirmate, dar este clar faptul ca daca vrea sa tina pasul cu Samsung si LG, Sony trebuie sa arunce in batalie mai multe device-uri de top si asta cat mai repede.

Potrivit surselor citate, japonezii au in dezvoltare Sony Honami, un smartphone de dimeniuni mari, cu ecran de 5 inci fullHD, camera foto de 16MP sau chiar 20MP, cu tehnologie Cyber-Shot si senzor Carl Zeiss, dar si tehnologie audio Walkman (S-Master MX Digital Amplifier). Smartphone-ul va dispune de puternicul chipset Snapdragon 800.

Sony Honami va fi lansat in iulie (intai in China) si isi va face aparitia la nivel global dupa prezentarea care ar fi stabilita pentru evenimentul IFA Berlin, din septembrie.

De asemenea, XperiaBlob sustine ca Sony mai lucreaza si la un phablet cu un ecran de 6,44 inci, rezolutie fullHD si 342 ppi.

Device-ul are nume de cod Togari si va fi la fel de subtire ca si Xperia Z (7,9 mm). Phablet-ul ar putea fi lansat in Japonia in luna iulie.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: sony togari 6 4 inci sony honami 5 inci sony xperia z urmas IFA berlin 2013 phablet sony togari
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor