Sony Xperia Z Ultra, lansat ca tableta Wi-Fi

de Liviu Petrescu | 22 ianuarie 2014

Sony lanseaza in Japonia o versiune speciala a noului smartphone de 6,4 inci Sony Xperia Z Ultra. Gadgetul este transformat in tableta prin eliminarea conectivitatii 3G si LTE si reducerea semnificativa a pretului.

In timp ce multe tablete s-au transformat in telefoane prin adaugarea unui slot SIM, Sony Xperia Z Ultra este primul smartphone care face tranzitia la tablet PC, prin reducerea optiunilor de conectivitate la Wi-Fi si Bluetooth.

Sony Xperia Z Ultra

La un pret de aproximativ 500 dolari, noua versiune de Sony Xperia Z Ultra are specificatii aproape identice cu originalul. Chiar daca a fost eliminata conectivitatea LTE, gadgetul are in continuare un procesor Snapdragon 800, 2MB de RAM si spatiu de stocare de 32GB.

Cu un ecran de 6,4 inci si rezolutie full HD, tableta Xperia Z Ultra i-ar putea atrage pe cumparatorii care vor un gadget Android compact rezistent la apa, care se lauda si cu o camera de 8MP si acumulator de 3000mAh. Sony nu a anuntat deocamdata planuri de a vinde versiunea Wi-Fi a Xperia Z Ultra si in alte tari.

Sursa: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: Sony Xperia Z Ultra tableta xperia z ultra xperia z ultra wi fi
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google
Downloads - Telefoane Mobile
Cele mai noi: Cele mai descarcate:
Vezi mai multe
Ti s-a virusat calculatorul?
Ai pierdut informatii de pe el?
Click aici pentru KITUL de prim ajutor